Annonsørinnhold fra

Hva er dette?

 
 

- Jeg brenner for å fortelle gode, lokale kundehistorier

Tommelen er nådeløs - vi scroller forbi intetsigende reklame og likegyldig innhold. Så hvordan skal du treffe kundene dine med kommersielle budskap i 2019?

Annonsørinnhold fra

FOTOGRAFERING: Oda tar også fine og kreative bilder. Her er et bilde hun har tatt for Rema 1000 i forbindelse med en innholdsartikkel om «Kjøpmannsfamilien på Herøya».

I region Telemark og Agder har Spray en innholdsprodusent, Oda Waale Haugen. Hun har erfaring med både markedsføring og journalistikk. 

Spray er Amedias kreative innholdsbyrå, og Norges fremste på lokaltilpasset innholdsmarkedsføring.

- Jeg brenner for, og tror på, det gode innholdet som det viktigste suksesskritieriet i moderne markedføring. I dag bombaderes vi som forbrukere av tusenvis av budskap, artikler, reklameannonser og reklamefilmer hver eneste dag. Det som ikke interesserer oss, det scroller vi raskt forbi, forklarer hun. 

Les mer om hva Spray kan gjøre for deg her.

Innhold er et godt virkemiddel når det du vil ha sagt ikke får plass i en vanlig annonse

Oda Waale Haugen, innholdsprodusent

Hva er egentlig innholdsmarkedsføring?

Innholdsmarkedsføring blir ofte sett på som noe nytt, men dette har eksistert i årrekker.

Dette er Spray

Spray er Amedias kreative innholdsbyrå. 

Hos oss har vi innholdsprodusenter, strategiske rådgivere, preformance-ansvarlig, designer, kreativ leder, innholdssjef og prodjektledere.

Våre innholdsprodusenter er plassert både sentralt i Oslo, og ute i regionene. Vi er eksperter på innhold der kundene er! 

Lokalt i region Telemark og Agder har vi Oda Waale Haugen som produserer innhold.

- Med innholdsmarkedsføring promoterer man ikke nødvendigvis direkte sine produkter og tjenester, men man bygger et langsiktig forhold til sine potensielle kunder. Man får fortalt mer om hvem man er, og hvorfor man er et bra valg i sin bransje, forteller Oda. 

Hun legger til at innhold er et godt virkemiddel når det du vil ha sagt ikke får plass i en vanlig annonse. 

Lokal tilpasning er avgjørende

I våre lokalaviser er vårt hovedprodukt annonseartikkel. En annonseartikkel ser slik ut som den du nå leser. Den produseres av Oda og ligger ute på lokalavisense nettavis i en gitt periode. Du kan også få annonseartikkel på papir, enten om du vil ha en halvside, helside eller dobbelside. 

- Det er stor forskjell på hvordan man leser lokalaviser, og hvordan man leser nasjonale og internajsonle medier. Derfor er det også viktig at innholdsmarkedsføringen er lokalt tilpasset, sier Oda Waale. 

- Sammen med kunden finner jeg den gode, lokale historien, legger hun til.

Spray sine innholdsprodusenter har lokalkunnskap og journalist-erfaring, akkurat den kompetansen moderne reklamebransjer etterspør i dag. 

- Vi hjelper deg gjerne, og gir oss ikke før du er fornøyd, avslutter hun.

Del artikkelen på Facebook